Företag som stödjer VISIRs arbete

Öland Kaffe är ett unikt kvalitetskaffe rostat på kaffebönor från familjen Fernandes odling i distriktet Mogiana i Brasilien. Sedan 1700 talet har familjen Fernandes odlat sitt kaffe på sin kaffefarm Fazenda Santa Agueda i Espritio Santo da Pinhal utanför Sao Paulo, Brasilien. Farmen består av 240 hektar mark där de idag använder 70 hektar för kaffeframtagning och 130 hektar till regnskog för att främja miljön. Kaffeplantagen ligger på optimalt geografiskt läge för att kunna producera en toppkvalitets böna. Farmen med plantage närliggande, finns på 1000 m över havet med ca 1450 mm i årlig nederbörd, 20 grader C i medeltemperatur och optimalt antal soltimmar. Detta tillsammans med en bördig vulkanjord gör att vi får fram ett unikt bra kaffe.

Molins är en modern fastighetsägare med en nära och personlig relation till hyresgästen. 

Med en total uthyrningsbar yta om 35 000 m2 bestående av ca. 270 lägenheter och attraktiva centralt belägna lokaler är vi en trygg och flexibel hyresvärd.

Butiker, bank, industri, hantverk och tyngre handel är exempel på branscher som finns hos oss. Vi har vid flera tillfällen medverkat till nyckelfärdiga lösningar för nya lokalhyresgäster. I vårt lägenhetsbestånd finns allt ifrån små studentlägenheter till stora rymliga boenden för familjer.

Varmt välkommen till Molins Fastigheter!

Kalmar Kuvert ska erbjuda ett komplett sortiment av kuvert och förpackningar, med eller utan tryck, som underleverantör till tryckerier, grossister, reklam- och designkonsulter samt till direktkunder som e-handlare och inhousebyråer. 

Med gedigen kunskap och innovativa tankesätt ska vi erbjuda förpackningslösningar anpassade för varje kundgrupp och uppdrag. Arbetet ska präglas av lyhördhet, hög servicegrad och ett personligt engagemang utöver det vanliga.

Lyssna live på din favoritmusik och programledare på Mix Megapol. Häng med på de senaste nyheterna och programmen, var med i tävlingar. Mix megapol är radiostationen som ger dig den perfekta mixen.

Vi utför betongarbeten, såsom gjutning av grunder för industribyggnader och villor mm, avjämning av golv, betongreparationer mm

Vardag eller fest? Vi har det du behöver.
I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!