Företag som stödjer VISIRs arbete

Maxi Kalmar – den nya tidens stormarknad

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Kalmar har du ett mycket brett sortiment av livsmedel att välja bland. Du hittar också en stor specialavdelning med bland annat böcker, media, husgeråd, leksaker och saker för trädgården. 

Du hittar oss i kvarteret Giraffen. Hit tar du dig enkelt och det finns gott om gratis parkering, familjerutor, handikapprutor och cykelställ.

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter ett nytt kök, en ny dammsugare eller hushållsmaskin har vi något för dig. Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie Sentens, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner. Varför inte unna dig ett glas färskpressad juice från en råsaftcentrifug eller en hälsosam smoothie från en utav våra blenders. Våra experter i butiken svarar gärna på dina frågor om våra olika produkter och modeller. Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken på Tullslätten 13 i Kalmar!

Kalmar Kuvert ska erbjuda ett komplett sortiment av kuvert och förpackningar, med eller utan tryck, som underleverantör till tryckerier, grossister, reklam- och designkonsulter samt till direktkunder som e-handlare och inhousebyråer. 

Med gedigen kunskap och innovativa tankesätt ska vi erbjuda förpackningslösningar anpassade för varje kundgrupp och uppdrag. Arbetet ska präglas av lyhördhet, hög servicegrad och ett personligt engagemang utöver det vanliga.

Lyssna live på din favoritmusik och programledare på Mix Megapol. Häng med på de senaste nyheterna och programmen, var med i tävlingar. Mix megapol är radiostationen som ger dig den perfekta mixen.

Molins bild

Molins är en modern fastighetsägare med en nära och personlig relation till hyresgästen. 

Med en total uthyrningsbar yta om 35 000 m2 bestående av ca. 270 lägenheter och attraktiva centralt belägna lokaler är vi en trygg och flexibel hyresvärd.

Butiker, bank, industri, hantverk och tyngre handel är exempel på branscher som finns hos oss. Vi har vid flera tillfällen medverkat till nyckelfärdiga lösningar för nya lokalhyresgäster. I vårt lägenhetsbestånd finns allt ifrån små studentlägenheter till stora rymliga boenden för familjer.

Varmt välkommen till Molins Fastigheter!

Vardag eller fest? Vi har det du behöver.
I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Kalmar Lastvagnar

Kalmar Lastvagnar AB är en oberoende lastbilsverkstad i Kalmar. Vår strävan är att du ska känna dig trygg med att lämna över reparationen till oss på ett snabbt billigt och bekvämt sätt.

Vi utför betongarbeten, såsom gjutning av grunder för industribyggnader och villor mm, avjämning av golv, betongreparationer mm

Ängöl är Kalmarbryggeriet som brygger öl av alla typer. Bryggeriet började brygga öl 2010 på ön och stadsdelen Ängö i Kalmar. Sedan 2016 hittar man Ängöl vid infarten till Kalmar invid Erik Dahlbergs väg och E22. Du kan besöka bryggeriet för ölprovningar där du blir guidad genom såväl smakerna som genom bryggprocessen. Ett trevligt arrangemang för såväl företag som för privata sällskap. Antingen bokar du hela bryggeriet för din grupp för en kväll, eller besöker du oss när vi arrangerar öppna provningar för allmänheten.